Samarbetspartners

Vi samarbetar med nedanstående företag:

Barncancerfonden

Vi stödjer Barncancerfonden Södra i ”Bästis”-kategorin. Vi sätter av 100 kr per såld kursplats.

BMW Driving Experience

Vi samarbetar med BMW Driving Experience München avseende bankörningar i Europa.

Falkenbergs Motorbana

På Falkenbergs Motorbana kör vi BMW M Driving Experience under våren. Vi kör även andra utbildningar här när kunderna kommer från västra Sverige. En härlig och mycket omtyckt bana att köra på.

Euromaster

Euromaster hjälper oss med däcksbyte både i Falkenberg och i Mjölby och här får vi fantastisk service.
De däck som vi använder på BMW M Experience köper vi av Euromaster.

Mantorp Park

På Mantorp Park kör vi BMW M Experience för de kunder som har nära hit. Mantorp Park är Sveriges främsta motorsportanläggning.

R-företagen

Rekommenderat företag med R-licens
R-licens är den etiska markören som kommunicerar trovärdighet och ansvarstagande mot kunder och medarbetare. R-licensen är en etisk kvalitetsmärkning som tilldelas företag och organisationer som vill eftersträva god affärsetik.

Sixt Biluthyrning

Bilarna som vi kör med på de vanliga förarutbildningarna hyr vi från Sixt. Då kan vi erbjuda våra kunder att välja vilket bilmärke de vill köra med. Oftast ligger Sixt’s uthyrningskontor i närheten av motorbanorna vilket passar oss perfekt.

Sturup Raceway

Ett bättre läge för en motorbana får man leta efter. Inga hinder för bullerstörningar när man ligger så nära en flygplats. Vi kör många av våra förarkurser här eftersom det är enkelt för kunder från hela Sverige att resa till Sturup Raceway. Anläggningen är jättefin med stora fräscha lokaler.

Trosta Park

Trosta Park ligger 5 km öster om Arlanda flygplats. Perfekt läge här också.
Trafikövningsplatsen byggdes 2012 och banlängden är 2000 meter. Banan är asfalterad och har belysning så att vi kan köra även på kvällstid. Här finns också en terrängbana och fina konferensmöjligheter.