Instruktörer

Våra instruktörer har bred och lång erfarenhet. En del har stor erfarenhet av banracing, andra av att köra rally. Eftersom vi kör på olika banor och i olika delar av landet har vi ett flertal instruktörer som vi använder oss av.

Per

Per är 50 år och bor i Stockholm, men är bördig från Vårgårda, Västergötland.

Per var under 1990-talet en av de snabbaste förarna i Volvo Original, men tävlar numera inte aktivt. Driver eget företag, Top Driving AB. Arbetar som instruktör/förarutbildare med olika typer av bilrelaterade event. Per är också flygande reporter i radiomagasinet Rally Live.

Per är certifierad instruktör av BMW Driving Experience i Tyskland..

Marcus

Marcus är 31 år och bor i Knivsta. Marcus har tävlat mycket framgångsrikt för Volkswagen i den europeiska Volkswagen Cupen,

Höjdpunkter i karriären är: JSM-tvåa i Clio Cup JTCC 2012, tvåa i JTCC 2008, gästförare i Radical, uttagen till Volkswagen Polo Cup 2009, långlopp på Nürburgring (trea i klassen) 

Marcus är certifierad av BMW Driving Experience i Tyskland.

Nalle

Nalle är en av Sveriges mest meriterade instruktörer, en riktig ”rallylegend”. Han har kört ett 30-tal VM-rallyn. Nalle var under 15 år fabriksförare för Opel i Tyskland. Nalle har även varit fabriksförare för Mazda i 3 år.
Numera tävlar han i Historic Rally med sin Opel Kadett GT/E, en 16-ventilsmotor som låter fantastiskt. Den gula Opeln är av 1975-års modell och den har 266 hästkrafter.
Nalle är alltid glad, metodisk och noggrann. En mycket populär instruktör.

Niclas

Niclas är en skojfrisk kille i 47-års åldern som aldrig har långt till ett skratt. Han har jobbat som instruktör sedan 2001 och har ett brett kunskapsområde, allt ifrån ”vinterutbildning i norr till Formel 1 i söder”.
Niclas har arbetat för oss sedan 2008. Tidigare arbetade Niclas på Sturup Raceway där han ansvarade för bankörningarna. Han driver numera ett eget företag.