Instruktörer

Våra instruktörer har bred och lång erfarenhet. En del har stor erfarenhet av banracing, andra av att köra rally. Eftersom vi kör på olika banor och i olika delar av landet har vi ett flertal instruktörer som vi använder oss av.

Per

Per är 50 år och bor i Stockholm, men är bördig från Vårgårda, Västergötland.

Per var under 1990-talet en av de snabbaste förarna i Volvo Original, men tävlar numera inte aktivt. Driver eget företag, Top Driving AB. Arbetar som instruktör/förarutbildare med olika typer av bilrelaterade event. Per är också flygande reporter i radiomagasinet Rally Live.

Per är certifierad instruktör av BMW Driving Experience i Tyskland..

Marcus

Marcus är 31 år och bor i Knivsta. Marcus har tävlat mycket framgångsrikt för Volkswagen i den europeiska Volkswagen Cupen,

Höjdpunkter i karriären är: JSM-tvåa i Clio Cup JTCC 2012, tvåa i JTCC 2008, gästförare i Radical, uttagen till Volkswagen Polo Cup 2009, långlopp på Nürburgring (trea i klassen) 

Marcus är certifierad av BMW Driving Experience i Tyskland.

Nalle

Nalle är en av Sveriges mest meriterade instruktörer, en riktig ”rallylegend”. Han har kört ett 30-tal VM-rallyn. Nalle var under 15 år fabriksförare för Opel i Tyskland. Nalle har även varit fabriksförare för Mazda i 3 år.
Numera tävlar han i Historic Rally med sin Opel Kadett GT/E, en 16-ventilsmotor som låter fantastiskt. Den gula Opeln är av 1975-års modell och den har 266 hästkrafter.
Nalle är alltid glad, metodisk och noggrann. En mycket populär instruktör.

Niclas

Niclas är en skojfrisk kille i 47-års åldern som aldrig har långt till ett skratt. Han har jobbat som instruktör sedan 2001 och har ett brett kunskapsområde, allt ifrån ”vinterutbildning i norr till Formel 1 i söder”.
Niclas har arbetat för oss sedan 2008. Tidigare arbetade Niclas på Sturup Raceway där han ansvarade för bankörningarna. Han driver numera ett eget företag.

Fredrik

Fredrik är 40 år och bor i Falkenberg.

Fredrik är en rutinerad förare med stor internationell rutin från bland annat en formelbils karriär i USA. Fredrik återvände till svensk racing efter ett långt uppehåll och blev snabbt en av landets vassaste Carrera Cup-förare med en andra och en tredjeplats i mästerskapet. Efter några framgångsrika säsonger i STCC var Fredrik tillbaka i Porsche Carrera Cup Scandinavia 2016 och då vann han cupen.