Avancerad BMW M-utbildning

2021 är det åttonde året som vi kör BMW M Experience. Vi är, sedan 2017, tillsammans med våra instruktörer och BMW Northern Europe, certifierade av BMW M i München att vidareutbilda bilförare. Certifieringen är en kvalitetsstämpel som vi är stolta över att ha.

BMW M Experience (steg 1) har 4 övningar för att du ska utveckla din körskicklighet och få ännu större insikt i att bedöma farliga situationer i trafiken innan du kör hela banvarvet efter pacecar.
Detta är en utbildning i högt tempo som riktar sig till dig som vill utveckla dina körkunskaper. Du får en förståelse för de krafter som påverkar bilen i hög fart. Du får köra många varv runt banan. Vi tränar på att finna det ultimata spårvalet. Utbildningen är framtagen i samarbete med BMW Driving Experience, München. Efter genomförd utbildning känner du dig säkrare och mer förberedd på oförutsedda situationer i vardagstrafiken. På Steg 1 utbildningen kan vi ta emot max 16 deltagare, fördelat på två instruktörer. Vi kör två och två i bilarna.

2021 kommer vi att köra med nya BMW M3 Competition. BMW M3 kombinerar kraftfulla proportioner med BMW M typiskt sportiga köregenskaper. BMW M3 har en motoreffekt på imponerande 510 hk och ett vridmoment på 650 Nm. Maximal kördynamik garanteras såväl i vardagen som på banan.

Utbildningen är en endagsutbildning med ankomst kvällen innan då vi kör en presentationsrunda samt ett kortare teoripass och lär känna varandra. Vi bor på Hotell Åsen i Anderstorp när vi kör på Scandinavian Raceway Anderstorp, på Ästad Vingård när vi kör på Falkenbergs Motorbana, på Höörs Gästgifwaregård när vi kör på Ring Knutstorp och slutligen på Vadstena Klosterhotel när vi kör på Mantorp Park. Efter teorin äter vi en gemensam middag.

Det naturliga steget efter genomförd utbildning är att gå vidare till steg 2 utbildningen som vi i år kör på Scandinavian Raceway Anderstorp, Ring Knutstorp och Mantorp Park. Då får du ännu mera coachning av våra instruktörer, direkt i bilen när vi kör hela banvarvet. På Steg 2 utbildningen kan vi ta emot max 18 deltagare, fördelat på tre instruktörer. Vi kör två och två i bilarna. Samma upplägg som steg 1 med ankomst kvällen innan.

Se vår film från BMW M Experience här

Efter steg 1 utbildningen är du kvalificerad för att följa med på BMW Driving Experience på Nürburgring i Tyskland, en tvådagars utbildning.

Inbjudningar, i pdf-format, finner du nedan och de gäller 2021. Priset för BMW M Experience steg 1, 2021 är 11.700 kronor exkl moms. Priset för BMW M Experience steg 2, 2021 är 13.400 kr exkl moms.

Inbjudan till BMW M Experience Anderstorp läs mer om utbildningen på Scandinavian Raceway Anderstorp.

Inbjudan till BMW M Experience Falkenberg läs mer om utbildningen på Falkenbergs Motorbana.

Inbjudan till BMW M Experience på Ring Knutstorp läs mer om utbildningen på Ring Knutstorp.

Inbjudan till BMW M Experience på Mantorp Park läs mer om utbildningen på Mantorp Park.

BMW Driving Experience, BMW M genomförs av ALLI Förarutveckling på uppdrag av BMW Northern Europe.
Välkommen att kontakta oss på telefon 046-20 22 66.

 

BMW M Experience
En kursdeltagare skrev till oss: ”Detta låter helt osannolikt men efter utbildningen tog jag en tur över helgen till vänner som bor söderut. Med mig hade jag min fru. På söndagen åkte vi hemåt igen. Då rusar en älg ut på vägen. Jag är helt lugn, bromsar, väjer till höger om älgen, ler för mig själv och tänker på Niclas (instruktören). Fortsätter som om ingenting hade hänt och säger till min fru: Såg du älgen? (Hon kommenterade det inte.) ”

”Välarrangerat, tiderna hölls bra ändå fanns möjlighet till alla frågor! Bäst att kunna utvecklas så snabbt och direkt se resultatet.”

Kvalitén på teori och körningen. Fantastisk feedback, instruktörerna var riktigt inspirerande och kunniga.”

 

 

Välkommen att kontakta oss.

KONTAKT