Avancerad BMW M-utbildning

En utbildning i högt tempo som riktar sig till dig som vill utveckla dina körkunskaper. Du får köra många varv runt banan. Vi tränar på att finna det ultimata spårvalet.

Din körskicklighet utvecklas och du får en förståelse för de krafter som påverkar bilen i hög fart. Du får insikt i att bedöma farliga situationer i trafiken innan de inträffar.

Efter genomförd utbildning känner du dig säkrare och mer förberedd på oförutsedda situationer i vardagstrafiken. Du är då kvalificerad för att gå vår Steg 2 utbildning men även att följa med på BMW Driving Experience på Nürburgring i yskland, en tvådagars kurs.

Utbildningen är framtagen i samarbete med BMW Driving Experience, München.

Denna utbildning är en endagsutbildning med ankomst kvällen innan då vi kör ett teoripass och lär känna varandra. Vi bor på Vadstena Klosterhotell när vi kör på Mantorp Park, på Hotell Åsen i Anderstorp när vi kör på Anderstorp Raceway och på Falkenbergs Strandbad när vi kör i Falkenberg. På kvällen har vi teori och äter en gemensam middag.

2018 kör vi på Mantorp 13-20 april (även på helgen) och 23-26 april, ankomst kvällen innan. På Anderstorp Raceway kör vi 21-25 maj och i Falkenberg börjar vi den 27 augusti-12 september (ej lördagar och söndagar) med ankomst kvällen innan. Eventuellt kan det bli fler dagar i september om intresset är stort.

Anmälan till BMW M Driving Experience

 

BMW M Experience
En kursdeltagare skrev till oss: ”Detta låter helt osannolikt men efter utbildningen tog jag en tur över helgen till vänner som bor söderut. Med mig hade jag min fru. På söndagen åkte vi hemåt igen. Då rusar en älg ut på vägen. Jag är helt lugn, bromsar, väjer till höger om älgen, ler för mig själv och tänker på Niclas (instruktören). Fortsätter som om ingenting hade hänt och säger till min fru: Såg du älgen? (Hon kommenterade det inte.) ”

”Det var fantastiskt trevligt och lärorikt att delta i BMW M Experience på Falkenbergs Motorbana. Kunderna berömde de nya M-bilarna samt instruktören Björn ”Nalle” Johansson härliga sätt att lära ut säker och effektiv körning. Eventet var så lyckat att vi bestämde oss på plats för att komma med ytterligare deltagare kommande vecka. Eventet stärker BMW:s varumärke och ditt eget, säger Joachim Lind, VD för Bilia Group.”

 

 

Välkommen att kontakta oss.

KONTAKT