Avancerad BMW M-utbildning

2020 är det sjunde året som vi har kör BMW M Experience. Vi är nu, tillsammans med våra instruktörer och BMW Northern Europe, certifierade av BMW M i München att utbilda bilförare. Certifieringen är en kvalitetsstämpel som vi är stolta över att ha fått.

BMW M Experience (steg 1) har 4 övningar för att du ska utveckla din körskicklighet och få ännu större insikt i att bedöma farliga situationer innan du kör hela banvarvet efter pacecar.
Detta är en utbildning i högt tempo som riktar sig till dig som vill utveckla dina körkunskaper. du får en förståelse för de krafter som påverkar bilen i hög fart. Du får köra många varv runt banan. Vi tränar på att finna det ultimata spårvalet. Utbildningen är framtagen i samarbete med BMW Driving Experience, München. Efter genomförd utbildning känner du dig säkrare och mer förberedd på oförutsedda situationer i vardagstrafiken.

2020 kommer vi att köra med BMW M2 Competition. Byggd för spontan spurt och snabba kurvor. En extrem körupplevelse som inte släpper taget. Hög smidighet, dynamik och omisskännligt sound gör BMW M2 Coupé till en typisk M-modell. BMW M2 är utrustad med en 7-stegad M dubbelkopplingslåda med Drivelogic.

Utbildningen är en endagsutbildning med ankomst kvällen innan då vi kör en presentationsrunda samt ett kortare teoripass och lär känna varandra. Vi bor på Ästad Vingård när vi kör på Falkenbergs Motorbana, på Örenäs Slott när vi kör på Ring Knutstorp och slutligen på Vadstena Klosterhotel när vi kör på Mantorp Park. Efter teorin äter vi en gemensam middag. Nytt för i år är att vi kommer att köra på Ring Knutstorp den 13-17 september.

Det naturliga steget efter genomförd utbildning är att gå vidare till steg 2 utbildningen som vi i år kör på olika banor, Falkenbergs Motorbana, Ring Knutstorp och Mantorp Park. Då får du ännu mera coachning av våra instruktörer, direkt i bilen när vi kör hela banvarvet. Samma upplägg som steg 1 med ankomst kvällen innan. Vi bor på Ästad Vingård när vi kör i Falkenberg, på Örenäs Slott när vi kör på Ring Knutstorp och på Vadstena Klosterhotel när vi kör på Mantorp.

Se vår film från BMW M Experience här

Efter steg 1 och steg 2 utbildningen är du kvalificerad för att följa med på BMW Driving Experience på Nürburgring i Tyskland, en tvådagars kurs.

Inbjudan till BMW M Experience Falkenberg läs mer om utbildningen på Falkenbergs Motorbana.
Inbjudan till BMW M Experience på Ring Knutstorp läs mer om utbildningen på Ring Knutstorp.
Inbjudan till BMW M Experience på Mantorp Park läs mer om utbildningen på Mantorp Park.

BMW Driving Experience, BMW M genomförs av ALLI Förarutveckling på uppdrag av BMW Northern Europe.
Välkommen att kontakta oss på telefon 046-20 22 66 eller 046 – 20 22 65. Lasse 0708-40 41 34 och Anne 0706-20 22 89.

 

BMW M Experience
En kursdeltagare skrev till oss: ”Detta låter helt osannolikt men efter utbildningen tog jag en tur över helgen till vänner som bor söderut. Med mig hade jag min fru. På söndagen åkte vi hemåt igen. Då rusar en älg ut på vägen. Jag är helt lugn, bromsar, väjer till höger om älgen, ler för mig själv och tänker på Niclas (instruktören). Fortsätter som om ingenting hade hänt och säger till min fru: Såg du älgen? (Hon kommenterade det inte.) ”

”Välarrangerat, tiderna hölls bra ändå fanns möjlighet till alla frågor! Bäst att kunna utvecklas så snabbt och direkt se resultatet.”

 

 

Välkommen att kontakta oss.

KONTAKT