Avancerad BMW M-utbildning

En utbildning i högt tempo som riktar sig till dig som vill utveckla dina körkunskaper. Du får köra många varv runt banan. Vi tränar på att finna det ultimata spårvalet.

Din körskicklighet utvecklas och du får en förståelse för de krafter som påverkar bilen i hög fart. Du får insikt i att bedöma farliga situationer i trafiken innan de inträffar.

Efter genomförd utbildning känner du dig säkrare och mer förberedd på oförutsedda situationer i vardagstrafiken. Du är då kvalificerad för att gå vår Steg 2 utbildning men även att följa med på BMW Driving Experience på Nürburgring i Tyskland, en tvådagars kurs.

Utbildningen är framtagen i samarbete med BMW Driving Experience, München.

Denna utbildning är en endagsutbildning med ankomst kvällen innan då vi kör ett teoripass och lär känna varandra. Vi bor på Loka Brunn när vi kör på Gelleråsen Arena, Karlskoga, och på Ästad Vingård när vi kör på Falkenbergs Motorbana. På kvällen har vi teori och äter en gemensam middag.

2019 kör vi på Gelleråsen Arena den 6-17 maj (ej på helgen), ankomst kvällen innan. I Falkenberg börjar vi den 26 augusti-18 september (ej lördagar och söndagar) med ankomst kvällen innan. Eventuellt kan det bli fler dagar i september om intresset är stort.

Läs inbjudan till Gelleråsen Arena i sin helhet här.
Läs inbjudan till Falkenbergs Motorbana i sin helhet här.
Läs inbjudan till Mantorp Park i sin helhet här.

Anmälningssidan är ännu under uppbyggnad men vill du anmäla dig redan nu är du välkommen att kontakta oss på telefon 046-20 22 66 eller 046 – 20 22 65.

 

BMW M Experience
En kursdeltagare skrev till oss: ”Detta låter helt osannolikt men efter utbildningen tog jag en tur över helgen till vänner som bor söderut. Med mig hade jag min fru. På söndagen åkte vi hemåt igen. Då rusar en älg ut på vägen. Jag är helt lugn, bromsar, väjer till höger om älgen, ler för mig själv och tänker på Niclas (instruktören). Fortsätter som om ingenting hade hänt och säger till min fru: Såg du älgen? (Hon kommenterade det inte.) ”

”Det var fantastiskt trevligt och lärorikt att delta i BMW M Experience på Falkenbergs Motorbana. Kunderna berömde de nya M-bilarna samt instruktören Björn ”Nalle” Johansson härliga sätt att lära ut säker och effektiv körning. Eventet var så lyckat att vi bestämde oss på plats för att komma med ytterligare deltagare kommande vecka. Eventet stärker BMW:s varumärke och ditt eget, säger Joachim Lind, VD för Bilia Group.”

 

 

Välkommen att kontakta oss.

KONTAKT