Avancerad BMW M-utbildning

I år är det sjätte året som vi har kört BMW M Experience. Vi är nu, tillsammans med våra instruktörer och BMW Northern Europe, certifierade av BMW M i München att utbilda bilförare. Certifieringen är en kvalitetsstämpel som vi är stolta över att ha fått.

BMW M Experience (steg 1) har 4 övningar för att du ska utveckla din körskicklighet och få ännu större insikt i att bedöma farliga situationer innan du kör hela banvarvet efter pacecar.
Detta är en utbildning i högt tempo som riktar sig till dig som vill utveckla dina körkunskaper. du får en förståelse för de krafter som påverkar bilen i hög fart. Du får köra många varv runt banan. Vi tränar på att finna det ultimata spårvalet. Utbildningen är framtagen i samarbete med BMW Driving Experience, München. Efter genomförd utbildning känner du dig säkrare och mer förberedd på oförutsedda situationer i vardagstrafiken.

2019 har vi kört med BMW M2 Competition. Byggd för spontan spurt och snabba kurvor. En extrem körupplevelse som inte släpper taget. Hög smidighet, dynamik och omisskännligt sound gör BMW M2 Coupé till en typisk M-modell. BMW M2 är utrustad med en 7-stegad M dubbelkopplingslåda med Drivelogic.

Utbildningen är en endagsutbildning med ankomst kvällen innan då vi kör ett teoripass och lär känna varandra. Vi bor på Loka Brunn när vi kör på Gelleråsen Arena, Karlskoga, och på Ästad Vingård när vi kör på Falkenbergs Motorbana. Efter teorin äter vi en gemensam middag.

Det naturliga steget efter genomförd utbildning är att gå vidare till steg 2 utbildningen som vi i år kör på Mantorp Park, långa slingan som är 4 km lång. Då får du ännu mera coachning av våra instruktörer, direkt i bilen. Samma upplägg som steg 1 med ankomst kvällen innan. Vi bor på Vadstena Klosterhotel. Efter steg 1 och steg 2 utbildningen är du kvalificerad för att följa med på BMW Driving Experience på Nürburgring i Tyskland, en tvådagars kurs.

Årets körningar är avslutade på Gelleråsen och i Falkenberg. Vi har haft nästan 400 kunder under dessa båda perioder.

Läs inbjudan till Gelleråsen Arena i sin helhet här.
Läs inbjudan till Falkenbergs Motorbana i sin helhet här.
Läs inbjudan till Mantorp Park i sin helhet här.

Välkommen att kontakta oss på telefon 046-20 22 66 eller 046 – 20 22 65.

 

BMW M Experience
En kursdeltagare skrev till oss: ”Detta låter helt osannolikt men efter utbildningen tog jag en tur över helgen till vänner som bor söderut. Med mig hade jag min fru. På söndagen åkte vi hemåt igen. Då rusar en älg ut på vägen. Jag är helt lugn, bromsar, väjer till höger om älgen, ler för mig själv och tänker på Niclas (instruktören). Fortsätter som om ingenting hade hänt och säger till min fru: Såg du älgen? (Hon kommenterade det inte.) ”

”Välarrangerat, tiderna hölls bra ändå fanns möjlighet till alla frågor! Bäst att kunna utvecklas så snabbt och direkt se resultatet.”

 

 

Välkommen att kontakta oss.

KONTAKT